Het Nederlandse merk Eminent komt met een nieuwe oplossing op het gebied van domotica, onder de noemer e-domotica. Het bedrijf spreekt zelf van een revolutie tegen een fractie van de kosten van traditionele systemen. Het domoticasysteem van Eminent werd grondig getest voor het op de markt losgelaten werd. Het systeem is zowel geschikt om de […]

Advertentie

Het Nederlandse merk Eminent komt met een nieuwe oplossing op het gebied van domotica, onder de noemer e-domotica. Het bedrijf spreekt zelf van een revolutie tegen een fractie van de kosten van traditionele systemen.

Het domoticasysteem van Eminent werd grondig getest voor het op de markt losgelaten werd. Het systeem is zowel geschikt om de woning te beveiligen als om actief energie te besparen, en verlichting centraal te besturen. Al deze functies kunnen bestuurd worden vanaf een enkel centraal scherm.
 
Het systeem maakt gebruik van de Z-Wave draadloze technologie, wat er voor zorgt dat het scherm bijvoorbeeld ook meegenomen kan worden naar de buren en als babyfoon dienst kan doen.
 
Volgens Eminent worden er constant nieuwe functies toegevoegd aan het domoticasysteem. Zo wordt momenteel gewerkt aan een waterveilige sensor voor in de ruimte waar de wasmachine staat en een infraroodcamera voor de beveiliging van donkere ruimtes.
 
Eminent biedt vijf jaar garantie op de toestellen, plus ondersteuning via web en per telefoon.
 
Advertentie