Nieuws

Jos Decoutere wordt bij Ingram Micro senior manager CD/POS

Distributeur Ingram Micro heeft Jos Decoutere benoemd tot senior manager DC/POS voor de Benelux. Decoutere is belast met de opstart van een nieuwe divisie voor de verkoop van Data Capture en Point of Sale-materiaal.

De nieuwe afdeling komt in Vilvoorde maar bedient de hele Benelux. Met deze nieuwe afdeling wil Ingram Micro de toonaangevende value add distributeur worden van auto ID/data capture, point of sale, RFID en draadloze oplossingen.
Jos Decoutere is nieuw bij Ingram Micro en komt over van Newtec, een Antwerps bedrijf gespecialiseerd in satellietcommunicatie. Decoutere was daar business development manager voor het Midden-Oosten en Noord-Amerika. Daarvoor werkte hij 12 jaar bij Motorola (Symbol Technologies), waar hij channel manager Benelux was voor Enterprise Mobility.
 
Volgens managing director Steve Meynen van Ingram Micro biedt de data capture en point of sale markt goede groeimogelijkheden en is er in deze markt veel toegevoegde waarde te leveren, met hoge marges als gevolg. Steve Meynen vindt deze nieuwe business zeer complementair met de broadline distributie die het bedrijf ook voert.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business