Nieuws

TweetDeck 0.33.2

Wanneer je lid bent van verschillende netwerksites zoals Facebook, Twitter en LinkedIn, dan kan je wel talloze contactpersonen hebben, je moet nog steeds elk van deze sites een bezoekje brengen om up-to-date te blijven. TweetDeck lost dit probleem heel handig op door een overzicht te bieden van al je accounts.

Je machine dient wel over Adobe AIR te beschikken alvorens je TweetDeck kunt installeren. Maar geen nood: probeer je TweetDeck te installeren via de website, dan wordt Adobe AIR automatisch mee geïnstalleerd.

Bij het openen van TweetDeck wordt duidelijk gemaakt dat je minstens lid moet zijn van Twitter, MySpace of Facebook, en dat je later andere accounts kunt toevoegen.

[download_file]

Kolommen kiezen
TweetDeck bestaat uit een aantal kolommen, die je zelf kiest. Bijvoorbeeld je Twitter-mentions, of de statusupdates van Facebook. Je kunt ook (gratis) lid worden van TweetDeck. Hieraan zijn enkele voordelen verbonden: zo kun je TweetDeck-kolommen laten synchroniseren tussen verschillende computers en je kunt ook groepen aanmaken.

Wil je bijvoorbeeld alleen berichten te zien krijgen van bepaalde Facebookvrienden, of wil je niet op de hoogte gebracht worden van de mentions van iedereen die je op Twitter volgt? Maak dan een groep aan met uitsluitend personen van wie je wél zo’n melding wilt ontvangen.

Status updaten
Natuurlijk kun je vanuit TweetDeck ook zelf berichten plaatsen op je favoriete netwerksites. Verder loont het zeker om even door de instellingen van TweetDeck te neuzen. Je vindt er de mogelijkheid om notificaties – die je standaard krijgt – op een andere plaats te zetten, of zelfs uit te schakelen.

Via de instellingen kun je er trouwens ook voor zorgen dat je TweetDeck in het Nederlands kunt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business