Nieuws

62 onmisbare webapplicaties

De beste webapps, waarom USB 3.0 geen nut heeft, koopgids desktops en notebooks, de leukste zelfbouwprojecten.

62 webapps
Hoog tijd om je bookmarks aan te vullen met een keur aan nieuwe url’s. Want elke dag plopppen er overal ter wereld ontelbare sites op die je absoluut bezocht moet hebben. We gingen specifiek op zoek naar sites die kunnen dienen als vervanging voor een applicatie.

De beste zelfbouwprojecten
Waarom een (oude) computer niet inzetten voor één specifieke taak? Bijvoorbeeld als onderdeel in een domotica-systeem, als gespecialiseerde firewall, als een netwerkopslagapparaat, of als basis voor een arcadekast. Een overzicht van de interessantste en leukste toepassingen. Doe het zelf!

Laserprinters
Aan een printer voor zakelijk gebruik worden heel specifieke eisen gesteld inzake verbruik, kostprijs en werksnelheid. We overlopen waar je op moet letten, en testen een groot aantal kantoorprinters op hun merites.

Desktops & notebooks
Deze maand benchmarken we de eerste computers op basis van de eerste mobiele Core-processors van Intel.

Gratis: volledige versie van topklasse firewall

Lezers van PC Magazine zijn bezorgd om hun online veiligheid en privacy. Een goede beveiligingssuite installeren is een eerste stap, maar wist je dat die niet altijd over een degelijke firewall beschikken? Online Armor Premium is één van de allerbeste op zichzelf staande firewalls van het moment, en je kunt er een jaar lang gratis van genieten dankzij PC Magazine. Het pakket is bovendien Nederlandstalig. Wees er snel bij want deze aanbieding loopt slechts tot 23 maart 2010!

Verder vind je op deze cd-rom de beste software om uit te proberen: TuneUp Utilities 2010, XBMC 9.11 en avast! Free Antivirus 5.0.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business