Nieuws

Ingram Micro trakteert op vrijdag

Ingram Micro blijft ook in 2010 zijn Ingram Micro VAS Café organiseren. Dat zijn informele ontmoetingen op vrijdagavond die regionaal georganiseerd worden, en die de resellers en het Value Add Solutions (VAS) team dichter bij elkaar moeten brengen.

 Het Ingram Micro VAS Café is ontstaan vanuit de gedachte dat ‘business’ en ‘pleasure’ best wel met elkaar te rijmen zijn. Het Ingram Micro Value Add Solutions-team (gegroeid uit het in 2003 overgenomen SDB) ziet het VAS Café niet als alleen een goede kans om zijn naamsbekendheid te verhogen, het levert doorgaans ook nuttige business-gesprekken op in een informeel kader.
 
"Het VAS Café is uitgegroeid tot een heus begrip," zegt Axel Degreef, senior marketing manager Ingram Micro BeLux. "Het principe ervan is eenvoudig: in een tof café ergens ten landen nodigen wij onze klanten uit die streek uit om na een drukke werkdag of werkweek, een frisse pint of een ander drankje te komen nuttigen op onze kosten. We hebben ons laten inspireren door het ‘T.G.I.F. (Thank God It’s Friday) –gebeuren’ dat vooral in Angelsaksische landen veel weerklank kent, maar dan overgoten met een typische Ingram Micro saus," zegt Degreef.
 
"De regionale benadering is een buitenkans voor ons én de reseller," vindt Peter Meert, sales supervisor Ingram Micro Value Add Solutions. "Iedereen is welkom, er is geen voorafbepaalde agenda, en nét het informele karakter van het evenement is een goede ijsbreker voor de relatie met de klant, en een eenvoudige manier om onze services en know-how aan de man te brengen.  In 2009 organiseerden wij het VAS Café zo’n vijftal keer, met groeiend succes. Dit jaar plannen we minstens 10 zulke VAS Cafés" besluit Meert.
 
Ingram Micro organiseert het VAS Café doorgaans op een vrijdag en zal dit jaar o.a. de regio’s rond Lier, Geel, Nijvel, Zaventem, Roeselare en Sint Truiden aandoen. Resellers uit die regio’s krijgen nog een uitnodiging, maar kunnen zich nu ook al inschrijven via de website van Ingram Micro.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business