Nieuws

Xylos breidt virtualisatieaanbod uit

Dienstenleverancier Xylos heeft zijn aanbod voor het virtualiseren van ICT-infrastructuur verbreed via een technologiepartnership met Netapp. Door de storage en data management oplossingen van deze fabrikant te integreren in het eigen aanbod, kan Xylos zijn dienstverlening nu beter afstemmen op de specifieke noden van een aantal klanten.

Het nieuwe partnership met Netapp laat Xylos ook toe om zich sterker te differentiëren op de belangrijke groeimarkt van de virtualisatie, meer bepaald in het domein van de desktopvirtualisatie.
 
Door de invoering van een virtuele desktopinfrastructuur (VDI) kunnen ondernemingen de vele voordelen van servervirtualisatie, zoals een gecentraliseerd beheer, standaardisering, toegang vanaf om het even welke locatie en een efficiënt gebruik van de beschikbare ICT-middelen, nu ook vertalen naar de desktops van hun eindgebruikers. Het resultaat: flexibele desktops die bovendien goedkoper zijn in onderhoud.
 
“Wij raden onze klanten aan om goed na te denken over de organisatie van hun virtuele desktopinfrastructuur, zeker in deze tijden waarin er van hen verwacht wordt dat zij meer doen met minder,” zegt Frank Dierckx, presales manager bij Xylos. “Er bestaat immers een grote verscheidenheid aan producten en leveranciers die de bouwstenen aanreiken voor een complete VDI-oplossing. De vraag is dus welke combinatie het best aansluit bij de behoeften van hun eindgebruikers. Door ook Netapp in ons aanbod op te nemen, kunnen we bij een aantal klanten beter inspelen op die specifieke noden en vereisten.”
 
Met het oog op het verkrijgen van de Netapp Silver Partner status investeerde Xylos in de opleiding van een aantal eigen Netapp-consultants.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business