Beveiligingsspecialist Trend Micro introduceert een nieuwe, gehoste abonneedienst waarmee KMO’s altijd en overal veilig online kunnen: Worry-Free Business Security Services. Via de webgebaseerde console van de oplossing kunnen KMO’s eenvoudig hun computers monitoren en beheren, zelfs als deze niet op een netwerk zijn aangesloten. Deze nieuwe KMO-diensten maken deel uit van zowel het Trend Micro […]

Advertentie

Beveiligingsspecialist Trend Micro introduceert een nieuwe, gehoste abonneedienst waarmee KMO’s altijd en overal veilig online kunnen: Worry-Free Business Security Services. Via de webgebaseerde console van de oplossing kunnen KMO’s eenvoudig hun computers monitoren en beheren, zelfs als deze niet op een netwerk zijn aangesloten.

Deze nieuwe KMO-diensten maken deel uit van zowel het Trend Micro Worry-Free-portfolio als het gehoste beveiligingsportfolio. Op deze manier kunnen Trend Micro-kanaalpartners hun klanten een even gespecialiseerd als breed aanbod doen. De diensten zijn ontwikkeld om partners te helpen om uitdagingen op het gebied van kosten, marges en productbetrouwbaarheid aan te gaan.
 
Worry-Free Business Security Services is in drie eenvoudige stappen te installeren. Dit moet de kanaalpartner veel tijd besparen, denkt Trend Micro. Door de gehoste oplossing en de voordelen van de Trend Micro Worry-Free Remote Manager zijn partners in staat om kosteloos continue service te bieden aan meerdere klanten via één interface.
 
“Bij KMO’s is grote behoefte aan diensten voor centrale beveiliging van vestigingen en thuiswerkers,” zegt Erik Moreau, Technical Supervisor bij Trend Micro Business Partner Aurelium. “Trend Micro speelt met Worry-Free Business Security Services in op deze behoefte. KMO’s profiteren met gehoste beveiliging van optimale bescherming van bedrijfsdata; zowel op kantoor als thuis. Bijkomend voordeel is dat de security niet draait op de bedrijfsservers maar bij Trend Micro, waardoor servercapaciteit vrijkomt voor andere toepassingen.”
 
Trend Micro voegde aan deze oplossing extra internetbeveiliging toe voor mobiele werkers. Hiermee speelt het bedrijf in op het toenemend aantal bedreigingen dat bij mobiele communicatie komt kijken. De USB Device Threat Prevention-optie blokkeert bedreigingen die via aangesloten USB-apparatuur kunnen binnendringen. De Wireless Network Prevention-optie beschermt gebruikers tegen hackaanvallen wanneer ze zich op een onbekend netwerk begeven.
Advertentie