Nieuws

Tech Data verwerft CDG

Tech Data heeft een overeenkomst bereikt met de Nederlandse distributeur CDG (Communication Distribution Group) om deze groep over te nemen. Met deze acquisitie versterkt Tech Data zijn value add afdeling Azlan, met name op het vlak van virtualisatie. CDG is distributeur van Citrix. De overname moet tegen eind maart afgerond zijn.

CDG had in Nederland een sterkt virtualisatie aanbod uitgewerkt rond Citrix, VMware en RES Software. Dat productaanbod wordt ook aangevuld met een reeks opleidingen.
 
De overname betekent voor Tech Data een duidelijke versterking van zijn value add afdeling. Op Benelux-vlak krijgt Azlan er een team aan getraind en gekwalificeerd personeel bij. Volgens Tech Data is Azlan na deze overname de grootste value add distributeur in de Benelux geworden. Azlan verdeelt zowel midrange servers, storage en software, netwerken en unified communications.
 
Volgens managing director Central Region bij Tech Data Els Demeester is deze overname een “nieuw voorbeeld hoe we strategische acquisities doorvoeren die waarde toevoegen door de diversificatie van onze klanten- en productmix en die ook de winstgevendheid van onze werking verhogen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business