Nieuws

Ingram Micro schenkt 100.000 dollar aan Haïti

Distributeur Ingram Micro heeft zijn goede hart getoond en trekt 100.000 dollar uit voor hulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Het waren werknemers van Ingram Micro zelf die het initiatief namen.

“Bij Ingram Micro weten we dat de mensen zijn die het verschil maken,” zegt CEO Greg Spierkel. Meteen nadat het nieuws over de aardbeving bekend raakte, trokken werknemers van Ingram Micro initiatieven op gang om geld in te zamelen voor Haïti. Het bedrag dat de werknemers op die manier verzamelden, werd door het bedrijf zelf verdubbeld.
 
Bij Ingram Micro werd een dag ’24 uur voor Haïti’ georganiseerd: voor iedere bestelling die binnenkwam, werd twee euro opzij gelegd voor Haïti. In andere landen werden koeken gebakken en in Californië, New York en Sidney betaalden de werknemers om in vrijetijdskledij naar het werk te mogen komen.
 
De bedragen die lokaal ingezameld werden, zijn overgemaakt aan het Rode Kruis of de Rode Halve Maan, en het geld dat het hoofdkwartier bijpaste wordt via het Internationale Rode Kruis naar Haïti gestuurd.
 
Ingram Micro heeft een traditie in het steunen van humanitaire doelen. In eigen land steunt Ingram Micro ook al diverse jaren SOS Kinderdorpen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business