Nieuws

Arrow ECS zet technische trainings op rond Citrix

Value add distributeur Arrow ECS (het vroegere Logix) schakelt in een hogere versnelling voor zijn Citrix-business. De komende maanden zet het een reeks ‘Citrix Technical Lunch & Learn Sessions’ op. Deze sessies zijn specifiek opgezet voor een technisch publiek.

De sessies worden georganiseerd door het gespecialiseerde virtualisatieteam van Arrow ECS. Deze Technical Lunch & Learn Sessions zijn hands-on demo sessies waarin gedemonstreerd wordt hoe de oplossingen van Citrix geïnstalleerd kunnen worden, welke features er allemaal in de oplossingen zitten en welke voordelen de reseller kan behalen door diverse oplossingen van Citrix te combineren.
 
Aan de sessies is ook een incentive gekoppeld: iedere Citrix Solution Advisor die aan een sessie deelneemt, krijgt een gratis voucher die recht geeft op één dag Citrix Netscaler consultancy. Deze vouchers zijn drie maanden geldig.
 
Een eerste sessie vindt plaats op 26 februari (Netscaler VPX), vervolgens is er iedere maand een nieuwe sessie over verschillende onderwerpen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business