Nieuws

Deltalink draagt alle GFI-activiteiten over aan Portland Europe

Benelux-distributeur Portland Europe neemt alle GFI-activiteiten over van de Belgische distributeur Deltalink. Portland Europe blijft hierdoor de grootste GFI-distributeur in de Benelux. Portland Europe zegt het komende jaar zijn positie in de Belgische markt nog verder uit te breiden.

“Het is fantastisch dat we op deze wijze onze positie als grootste GFI-distributeur verder kunnen verstevigen,” zegt Kim van Brugge, directeur van Portland Europe. “Wij zien uitstekende kansen voor de oplossingen van GFI in deze markt. Er is momenteel vooral veel interesse voor de remote monitoring-oplossing GFI MAX.”    In november vorig jaar nam Portland Europe in Nederland ook al distributeur Sunstream op, die eveneens gespecialiseerd was in GFI.
 
Portland Europe werkt sinds 2004 samen met GFI Software en beschikt over een uitgebreid netwerk van resellers en managed services providers in de Benelux. Deltalink is als value added distributor actief in de Benelux op het gebied van LAN, WAN, VOIP en Internet Security-producten. De distributeur biedt onder andere oplossingen van Fortinet, Zyxel, Qnap, D-Link, Buffalo, Billion, Multitech en Ascenvision.
 
De bestaande GFI-klanten van Deltalink zijn inmiddels persoonlijk geïnformeerd door Portland Europe. Portland Europe neemt de ondersteuning van deze klanten op zich.
 
Naast Portland is ook security distributeur Cherub voor België verdeler van de GFI-producten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business