Ingram Micro Belux heeft een distributieovereenkomst gesloten met Research in Motion, bedrijf dat vooral bekend is voor zijn Blackberry smartphones. Voortaan biedt Ingram Micro niet alleen de Blackberry Enterprise Server software en Blackberry Professional Software aan haar resellers, maar ook technische ondersteuning voor Blackberry-software via het T-Support programma. Managing director Steve Meynen van Ingram Micro […]

Ingram Micro Belux heeft een distributieovereenkomst gesloten met Research in Motion, bedrijf dat vooral bekend is voor zijn Blackberry smartphones. Voortaan biedt Ingram Micro niet alleen de Blackberry Enterprise Server software en Blackberry Professional Software aan haar resellers, maar ook technische ondersteuning voor Blackberry-software via het T-Support programma.

Managing director Steve Meynen van Ingram Micro is blij met het contract: “met de overeenkomst met RIM breidt Ingram Micro haar mobility aanbod in België en Luxemburg verder uit. Wij kunnen onze klanten voortaan een complete Blackberry oplossing leveren waarin wij zowel software, toestellen als abonnementen voor hen kunnen verzorgen. Ook de onmisbare accessoires voor Blackberry zullen in ons gamma opgenomen worden.

De Blackberry software zal onder andere via Ingram Micro’s licensing platform Click2license beschikbaar worden gemaakt.” Ingram Micro zette een rechtstreeks e-mail adres op voor alles wat met mobility te maken heeft, [email protected].

 

De distributeur laat weten dat de volgende software beschikbaar zal zijn: Blackberry Enterprise Server en Blackberry Professional Server software, CAL’s (Enterprise server, Professional server, Express server) en software upgrades, aangevuld met technical support services. Op hardware vlak worden volgende toestelmodellen in het gamma opgenomen: Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9000 Black AZERTY, Blackberry Bold 9000 Black QWERTY, Blackberry Curve 8900 en Blackberry Curve 8900.