Nieuws

Hou je pc up-to-date

Maak je pc weer helemaal up-to-date met de juiste tools, thuisnetwerk van a tot z, test van pc's voor in de woonkamer.

Pc-inventaris en update
Een snellere pc, zonder een euro uit te geven? Het kan! We reiken de beste tools aan om te weten te komen wat er precies in je pc zit, en vertellen vervolgens hoe je al die (rand)apparatuur en software weer up-to-date brengt.

Thuisnetwerk van a tot z
Wat heb je allemaal nodig om thuis een degelijk computernetwerk te leggen? Deze totaalgids ontbloot alle componenten, technieken en tips voor een supersnel thuisnetwerk. We leggen zelfs uit hoe je eigenhandig een netwerkkabel maakt.

Desktops & notebooks
Iedere maand brengen we een round-up van de coolste, hipste, kleinste, mooiste en snelste desktops en notebooks van het moment. Ga niet shoppen zonder eerst onze bevindingen te hebben gelezen!

De beste producten van 2009
In december gaf onze lezer zijn mening over de volgens hem allerbeste producten van 2009. Deze maand zetten we alle winnaars op het podium, en bespreken uitgebreid de stemresultaten. Wie wint?

 

Probeer MS Office 2010 Professional gedurende 8 maanden!

Of je het nu graag hebt of niet, Microsoft Office is voor veel mensen nog altijd de kantoorsuite bij uitstek. Geen wonder dus dat er zo wordt uitgekeken naar versie 2010. De opvolger van Office 2007 ziet wellicht halfweg 2010 het levenslicht, maar jij kunt nu al aan de slag met de vele nieuwe functies van onder andere Excel 2010, Word 2010 en PowerPoint 2010.

Verder vind je op deze cd de nieuwste versie van de gratis mailclient Thunderbird en de videoconverteerder doubleTwist.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business