Na bijna 20 jaar dienst bij Lexmark, moet marketing en channel manager Anne Fonteyne een andere uitdaging zoeken buiten het bedrijf. Lexmark wordt gereorganiseerd, en de Nederlandse en Belgische afdelingen komen onder Nederlands bewind.  “2009 was een spannend jaar,” zegt country manager Benelux Danny Molhoek. “We zijn erg blij met de groei van ons marktaandeel […]

Na bijna 20 jaar dienst bij Lexmark, moet marketing en channel manager Anne Fonteyne een andere uitdaging zoeken buiten het bedrijf. Lexmark wordt gereorganiseerd, en de Nederlandse en Belgische afdelingen komen onder Nederlands bewind.

 2009 was een spannend jaar,” zegt country manager Benelux Danny Molhoek. “We zijn erg blij met de groei van ons marktaandeel in vrijwel alle segmenten evenals de diverse nieuwe productlijnen, die gedurende het jaar werden aangekondigd. Niet alleen zien we succesvolle verkopen, ook winnen we met onze nieuwe producten de ene na de andere award. Dit geeft ons vertrouwen voor 2010 en de verdere toekomst.”
Ondanks die positieve vooruitblik heeft Lexmark toch een reorganisatie doorgevoerd: zo worden de SMB Belux en SMB Nederland afdelingen samengevoegd. Ze worden de verantwoordelijkheid van Niels Priem. Priem is sedert 9 jaar in dienst bij Lexmark en hielp er mee aan de succesvolle uitbouw van de SMB afdeling in Nederland. Ook de ISD-Retail afdelingen van België en Nederland worden samengevoegd. “Toch zullen we er steeds naar streven om de service naar onze dealers en retailpartners te optimaliseren en te blijven ondersteunen,” zegt Danny Molhoek.
 
Door de reorganisatie vervalt de functie die Anne Fonteyne hield. “Anne is, sinds de oprichting van Lexmark België in 1991, ongelooflijk belangrijk geweest voor ons bedrijf,” zegt Molhoek. “Haar enthousiasme en haar gedrevenheid dienen als voorbeeld voor ons allen hier bij Lexmark. Wij wensen Anne dan ook alle succes in de nieuwe uitdagingen die haar te wachten staan.”