Trend Micro introduceert een nieuw productportfolio voor (middel)grote organisaties. Het Trend Micro Smart Protection Network ondersteunt deze oplossingen. Bedrijven kunnen met de nieuwe producten de meest recente online bedreigingen effectief blokkeren en hun netwerken, eindpunten en servers waterdicht beveiligen. Tegelijkertijd realiseren ze met de oplossingen aanzienlijke kostenbesparingen. Beheerkosten van beveiligingsoplossingen vormen voor veel organisaties een […]

Advertentie

Trend Micro introduceert een nieuw productportfolio voor (middel)grote organisaties. Het Trend Micro Smart Protection Network ondersteunt deze oplossingen. Bedrijven kunnen met de nieuwe producten de meest recente online bedreigingen effectief blokkeren en hun netwerken, eindpunten en servers waterdicht beveiligen. Tegelijkertijd realiseren ze met de oplossingen aanzienlijke kostenbesparingen.

Beheerkosten van beveiligingsoplossingen vormen voor veel organisaties een aanzienlijk deel van de beveiligingsuitgaven. De nieuwe Trend Micro Enterprise Security-portfolio’s bieden organisaties bescherming. Daarnaast verminderen ze de tijd die het kost om contentbeveiligingsoplossingen te kopen, te implementeren en te beheren. Trend Micro verwijst naar recent onderzoek dat stelt dat de Trend Micro-oplossingen het aantal infecties met zestig procent verminderen. Tegelijk zouden ze ook  de beheerkosten met veertig procent verlagen in vergelijking met traditionele beveiligingsoplossingen.

Het Trend Micro Smart Protection Network zorgt voor de infrastructuur achter de nieuwe productseries. Dit onderscheidt de producten van concurrerende oplossingen, zegt het bedrijf. De Trend Micro-producten gebruiken een aantal hoogwaardige technologieën en combineren internetgebaseerde (of “in-the-cloud”) technologieën met client-gebaseerde methodieken. Zo biedt Trend Micro klanten altijd en overal directe toegang tot de nieuwste en krachtigste beveiliging – vanuit huis, op het bedrijfsnetwerk en onderweg.

De vier nieuwe productseries zijn Trend Micro Enterprise Security Suite, Trend Micro Enterprise Security for Endpoints and Mail Servers, Trend Micro Enterprise Security for Gateways en Trend Micro Enterprise Security for Endpoints.

Trend Micro voegt deze vier productseries toe aan zijn huidige Trend Micro Enterprise Security for Communication and Collaboration-aanbod. Met dit totaalpakket biedt Trend Micro een breed scala van producten die naadloos onderling integreren en voldoen aan specifieke behoeften van (middel)grote organisaties.

Trend Micro Enterprise Security Suite, de belangrijkste en meest uitgebreide productserie binnen het aanbod van Trend Micro-beveiligingsoplossingen, is een centraal te beheren oplossing. Deze beveiligt de internetgateway, mail en file servers, desktops, laptops en mobiele apparaten. Trend Micro Enterprise Security Suite biedt maximale bescherming tegen virussen, spyware, spam en samengestelde bedreigingen – inclusief webbedreigingen.

“Met de nieuwe Trend Micro Enterprise Security-oplossingen helpen we organisaties bij het effectiever en efficiënter uitvoeren van hun beveiligingsactiviteiten. De oplossingen zijn gebaseerd op diepgaand marktonderzoek,” zegt Dan Glessner, Vice-President Global Enterprise and Data Center Marketing van Trend Micro. “Een groeiend aantal organisaties zoekt naar een manier om uiteenlopende beveiligingsproducten op verschillende netwerkpunten te verenigen. Zo kunnen ze hun beveiliging consolideren in enkele uitgebreide beveiligingsoplossingen van marktleiders. Trend Micro is duidelijk een van deze betrouwbare partijen.”

Advertentie