Nieuws

Printershare 2.0.10

Je bent geregeld de hort op, maar je zou het wel handig vinden als je af en toe een document kunt afdrukken naar thuis of kantoor? Ook al zit je op dat moment ergens in Papoea-Nieuw-Guinea? Of je beschikt over een fraaie kleurenlaser en wilt daar ook je vrienden iets op laten afdrukken?

Met Printershare, en een betrouwbare internetverbinding, is dat mogelijk. Tijdens onze tests blijkt dat zelfs heel snel te gaan.

[download_file]

De magie zit in een slimme combinatie van lokaal te installeren software en een webdienst. Je installeert de software, maakt een account aan bij de dienst en duidt aan welke aangesloten printer(s) je wilt delen.

Heb je dat eenmaal voor elkaar, dan moet je er alleen nog voor zorgen dat je op de pc waarmee je wilt afdrukken ook Printershare hebt geïnstalleerd. Zodra je je daar met je account-ID bij de webdienst hebt aangemeld, verschijnt je gedeelde apparaat als een virtuele printer in het afdrukvenster.

Als alles goed is, rollen even later de gevraagde pagina’s dan netjes uit de printer. In de gratis versie van Printershare moet je wel kunnen leven met één reclamepagina die bij elke opdracht mee wordt afgedrukt. Een weinig ecologische vorm van reclame, dat wel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business