Nieuws

Androsa File Protector 1.4.4

Je werkt met verschillende gebruikers op dezelfde computer. Dat je over een afzonderlijk Windows-account beschikt, boezemt je toch niet zoveel vertrouwen in. Stevige bestandsencryptie is alvast een veel robuuster bescherming, en dat is precies wat Androsa File Protector je te bieden heeft.

De opzet is eigenlijk eenvoudig: navigeer met de Windows Verkenner naar het bestand dat je wilt versleutelen (of een hele map), klik dat met de rechtermuisknop aan en kies Androsa Fileprotector System. Of haal de gewenste bestanden op via het hoofdvenster van Fileprotector.

Vervolgens kies je het gewenste encryptiealgoritme – standaard is dat het Belgische Rijndael (AES) 256-bits – voer je een sterk wachtwoord in en rond je de procedure af met Beveilig.

[download_file]

Afhankelijk van het aantal bestanden kan dat wel even duren. Het is ook mogelijk een zelf-uitpakkend archief te maken (SDX).

Steeds wanneer jij (of iemand anders) een van de versleutelde bestanden probeert te openen, wordt om het bijhorende wachtwoord gevraagd. Geen wachtwoord, geen toegang. Op elk moment kun je de encryptie trouwens ook weer ongedaan maken, na het intikken van het wachtwoord weliswaar.

File Protector spreekt je in het Engels toe. Maar via Tools, Language, Language Manager kun je ook een Nederlandse taalmodule ophalen en installeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business