In Nederland hebben ze er minder last van, maar in België zadelen providers ons gewoonlijk nog met een strenge bandbreedtelimiet op, zowel voor het downloaden als voor het uploaden. Nu kan je op de site van de provider wel nagaan hoeveel bits jouw account al heeft verstookt, maar NetLimiter 2 Monitor doet dat op een […]

In Nederland hebben ze er minder last van, maar in België zadelen providers ons gewoonlijk nog met een strenge bandbreedtelimiet op, zowel voor het downloaden als voor het uploaden.

Nu kan je op de site van de provider wel nagaan hoeveel bits jouw account al heeft verstookt, maar NetLimiter 2 Monitor doet dat op een veel informatievere manier. Niet alleen kan je op elk moment aflezen hoeveel data er precies worden versast, je kan net zo makkelijk ook nagaan hoeveel bytes je per dag of per maand, of gedurende een zelf in te stellen periode hebt geüpload of gedownload.

[download_file]

Meer zelfs, je kan die informatie voor elke afzonderlijke service of applicatie opvragen: wil je weten hoeveel bytes je BitTorrent-client de afgelopen maand heeft geüpload… NetLimiter vertelt het je.

De tool meet zich zelfs de allures van een heuse netwerksniffer aan, want je kunt voor elk actief proces in realtime nagaan van en naar welke IP-adressen en poorten data worden versast. Op die manier kan je dus wellicht ook spyware op het spoor komen.