Het Smart business Casebook Een bloemlezing van 25 projecten die het voorbije jaar werden gerealiseerd, en de voordelen die met deze projecten werden geboekt. Ook dit jaar bruist het Casebook weer van de leerrijke, verrassende en soms ronduit indrukwekkende getuigenissen..   Dossier Business Intelligence De Bi-markt is enorm geëvolueerd de voorbije jaren. Kleinere spelers werden […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Het Smart business Casebook
Een bloemlezing van 25 projecten die het voorbije jaar werden gerealiseerd, en de voordelen die met deze projecten werden geboekt. Ook dit jaar bruist het Casebook weer van de leerrijke, verrassende en soms ronduit indrukwekkende getuigenissen..
 

Dossier Business Intelligence
De Bi-markt is enorm geëvolueerd de voorbije jaren. Kleinere spelers werden opgeslokt door grotere, maar weer anderen daagden op. Het wordt er niet eenvoudiger op voor de klant. In dit dossier vindt u een overzicht van de BI-markt, en heel wat tips voor als u zelf aan een BI-project wil beginnen

[download_file]

Windows 7 behoeft geen ‘wow’
Microsoft heeft met Windows 7 zowat het spiegelbeeld gemaakt van de vorige lancering, met Windows Vista. Geen ‘the wow starts now’-campagne maar een gestage lancering waarin de productverbeteringen centraal staan. En de aanpak lijkt vruchten af te werpen.

Transpromo
Jaarlijks verstuurt uw bedrijf misschien wel honderden of duizenden facturen. Waarom benut u dat klantencontact niet om hen wat extra waar aan de man te brengen?