Nieuws

Magirus wordt Europees verdeler Iomega

EMC-dochter Iomega heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met Magirus. Het nieuwe contract moet verzekeren dat de Velocity partners van EMC en andere value added resellers toegang krijgen tot het volledige gamma van Iomega NAS producten in heel Europa.

De familie van Iomega NAS producten vormt een aanvulling op de EMC-oplossingen. Iomega NAS producten zijn bijzonder geschikt als remote NAS-apparaten die gelinkt zijn aan EMC-oplossingen in de hoofdkantoren van bedrijven.

"Iomega wenste te werken met een distributeur die een groot netwerk van partners heeft, waaronder resellers met diepgaande expertise in storage die willen inspelen op de opportuniteiten in de low-end NAS-markt,” verklaart vice president international sales Jan Jensen van Iomega het aanstellen van deze nieuwe distributeur. “Dankzij de competentie van Magirus om ons en onze klanten te ondersteunen in de planning en uitvoering van IT-projecten in de regio, nemen we een belangrijke stap voorwaarts om Iomega’s zakelijke netwerkopslag oplossingen te implementeren op een veel bredere Europese schaal."

Magirus is de grootste EMC-distributeur in Europa, met filialen in de meeste landen in de regio. Sinds enige tijd is er in België geen filiaal meer van Magirus, ons land wordt nu vanuit Nedeland bediend.

 
De producten van Iomega worden in België ook al verdeeld via Ingram Micro, Tech Data, Dexxon en Copaco.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business