Research In Motion, de maker van de BlackBerry-smartphone, brengt een nieuw accessoire uit om presentaties te geven vanaf  je BlackBerry. De BlackBerry Presenter van Research In Motion (RIM) is een apparaatje dat je kunt aansluiten op een projector of een monitor. Via een draadloze Bluetooth-verbinding met je Blackberry kun je het toestel een PowerPoint-presentatie laten […]

Research In Motion, de maker van de BlackBerry-smartphone, brengt een nieuw accessoire uit om presentaties te geven vanaf  je BlackBerry.

De BlackBerry Presenter van Research In Motion (RIM) is een apparaatje dat je kunt aansluiten op een projector of een monitor. Via een draadloze Bluetooth-verbinding met je Blackberry kun je het toestel een PowerPoint-presentatie laten projecteren.

Volgens de fabrikant kunnen mensen die vaak onderweg zijn en buitenshuis presentaties moeten geven de laptop hiermee voortaan op kantoor laten.

Met de BlackBerry Presenter kun je navigeren tussen presentaties, notities raadplegen en slides verwisselen. Het is ook mogelijk om informatie op de ene slide te raadplegen terwijl een andere slide wordt weergegeven.

Het toestel is getoond op de CES-beurs in Las Vegas en wordt binnenkort verkocht via de online winkel van Blackberry voor 199 dollar.