Nieuws

Thecus pakt uit met nieuwe NAS server

Opslagspecialist Thecus lanceert een nieuwe Network Attached Storage server, de N4200. Naar eigen zeggen sluit het nieuwe toestel aan op de noden van de moderne gebruiker, die krachtige prestaties wil combineren met een groot gebruiksgemak.

De consument creëert en gebruikt meer digitale data dan ooit tevoren, stelt het Taiwanese bedrijf vast. De N4200 stelt gebruikers in staat snel en makkelijk toegang te krijgen tot hun gegevens. De NAS server is uitgerust met de nieuwe Intel Atom dual core processor D510 en zorgt in combinatie met 1 GB aan DDR2 geheugen voor een hoge verwerkingssnelheid. Voor het gebruikersgemak zorgt verder ook een lcd display die informatie biedt over de status van de harde schijven en die de gebruiker toelaat de instellingen van de server op de NAS zelf aan te passen.
 
In de N4200 kunnen vier SATA II harde schijven een totale capaciteit bieden van 8 TB, terwijl de veiligheid gegarandeerd wordt door diverse RAID niveaus.
 
“De nieuwe N4200 laat de consument op een makkelijke manier genieten van zijn digitale levensstijl,” zegt Seth Bobroff van Thecus.
 
De producten van Thecus worden in België verdeeld door Jasa. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business