Nieuws

Twindis verdeelt onderdelen Packard Bell

Benelux-distributeur Twindis, gespecialiseerd in accessoires en onderdelen voor laptops en andere mobiele elektronica, is aangewezen als distributeur voor Packard Bell notebook en netbook onderdelen in Nederland en België.   

Packard Bell beschikt over een grote geïnstaleerde basis in de Benelux, en daardoor is er een reële vraag naar vervangende onderdelen, waarmee bepaalde beschadigingen of defecten eenvoudig zijn te verhelpen. Deze onderdelen zijn voor computershops nu verkrijgbaar bij Twindis.
 
Distributeur Twindis heeft zowel in Nederland als België omvangrijke, landelijk dekkende dealernetwerken uitgerold voor haar producten. Al deze computergerelateerde shops hebben nu dus toegang tot vrijwel alle Packard Bell onderdelen, direct vanaf de bron.Tot die onderdelen behoren onder meer CPU’s, moederborden, touchpads, lcd-schermen, keyboards, harddisks en losse onderdelen voor de behuizing. Deze onderdelen kunnen via de webapplicatie van Twindis besteld worden. Wie voor negen uur ’s avonds besteld, krijgt de producten de volgende dag geleverd.
 
“Voor de verkoop van de losse Packard Bell parts zochten wij een betrouwbare partner met voldoende inhoud,” zegt country service manager Peter Rutten van Packard Bell.
 
Twindis sales manager Lennaert van Offenbeek is opgetogen over de overeenkomst: “Wij zijn blij dat de keuze op Twindis is gevallen en we zullen er alles aan doen om te laten zien dat deze keuze van Packard Bell de juiste is. Het Packard Bell assortiment past uitstekend bij ons overige productgamma. Bovendien hebben wij alle benodigde kennis over deze producten in huis. Daardoor kunnen wij op dit moment al elke vraag van resellers en eindgebruikers over Packard Bell onderdelen beantwoorden.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business