Eminent presenteert een complete lijn reinigingsproducten voor computers, toetsenborden, beeldschermen en andere elektronica. De reinigingsproducten van de Nederlandse leverancier van ICT-accessoires moeten zorgen voor een prettige en hygiënische werkplek. Met de reinigingsdoeken en reinigingsvloeistoffen zijn elektronische apparaten snel en gronding schoon te maken. Dit komt ook ten goede aan de levensduur van apparaten. De schoonmaakproducten […]

Advertentie

Eminent presenteert een complete lijn reinigingsproducten voor computers, toetsenborden, beeldschermen en andere elektronica. De reinigingsproducten van de Nederlandse leverancier van ICT-accessoires moeten zorgen voor een prettige en hygiënische werkplek.

Met de reinigingsdoeken en reinigingsvloeistoffen zijn elektronische apparaten snel en gronding schoon te maken. Dit komt ook ten goede aan de levensduur van apparaten. De schoonmaakproducten zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid en gebruiksgemak.
 
Het Nederlandse merk Eminent heeft elf reinigingsproducten ontwikkeld voor het schoonmaken van alle soorten beeldschermen, toetsenborden en andere elektronische apparaten. Met deze schoonmaakproducten is de werkplek eenvoudig schoon te maken. Verwijder vingerafdrukken van het beeldscherm met de speciale reinigingsspray. De compacte reinigingskit zorgt ervoor dat de laptop er altijd representatief uitziet. Stof op het bureau, de printer en telefoon is snel weg met de antibacteriële reinigingsdoeken. Hierdoor ziet de werkplek er weer fris uit en is het werk achter de pc een stuk aangenamer.
 
De reinigingsvloeistoffen zijn zo samengesteld, dat ze veilig te gebruiken zijn voor het betreffende apparaat. Bovendien zorgt de vormgeving van de producten voor optimaal gebruiksgemak. Zo is er een driehoekige Cleaner, om ook eenvoudig de hoeken van een beeldscherm van stof te ontdoen. Dankzij de speciale handvaten blijven vingers en handen schoon tijdens het reinigen.
 
De producten van Eminent worden in België verdeeld door Inec, MCC en Tech Data.
Advertentie