Nieuws

Mindjet stroomlijnt ondersteuning van resellers

 

Mindjet start een nieuw partnerprogramma dat de verkopen via resellers in EMEA moet stimuleren. De nieuwe structuur speelt beter in op de specifieke ondersteuningswensen van resellers. Bovendien kunnen creatieve en initiatiefnemende partners binnen het programma diverse extra beloningen krijgen.

 

Mindjet maakt onderscheid tussen Reseller Partners en Value Added Reseller (VAR) Partners, allebei in te delen naar de statusniveaus Silver, Gold en Platinum. Deze niveaus worden bepaald aan de hand van de toewijding en gerealiseerde omzet van de partner en bepalen van welke ondersteunende diensten ze gebruik kunnen maken.

 

Mindjet Reseller Partner met Platinum-status profiteren van een Sales Activity Plan, waarin Mindjet financiële steun biedt bij marketingactiviteiten. Creatieve partners kunnen hierdoor in samenwerking met Mindjet doelgerichte verkooptactieken toepassen. Voor VAR-partners is onder andere de nieuwe Deal Registration-procedure ontwikkeld. Binnen dit systeem zijn belangrijke verkoopdeals te rapporteren aan Mindjet, zodat extra commissie kan worden verkregen.

 

Alle partners mogen gebruik maken van gratis trainings webinars die Mindjet organiseert. De online Partner Portal die hiervoor is ingericht, biedt bovendien ondersteuning met verschillend campagne- en marketingmateriaal. Verder ontvangen partners gratis demo-cd’s met de software, licenties voor intern gebruik en krijgen ze prioriteit bij technische ondersteuning. Platinum-partners krijgen naast de marketingondersteuning, toegang tot het Mindjet Lead Program.

 

"Onze partners laten iedere dag zien dat creativiteit, toewijding en initiatief leiden tot succesvolle verkoopcijfers, zelfs in financieel lastige tijden", zegt Jean Renard, directeur Zuid-Europa van Mindjet. "Door een nauwe samenwerking tussen Mindjet en onze partners kunnen we die cijfers verder verbeteren. Het nieuwe partnerprogramma geeft hen de ondersteuning die zij specifiek verlangen en voorziet in beloningen voor gezamenlijke successen."

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business