Nieuws

MMS-Secure verdeelt Cyberoam

Beveiligingsexpert MMS-Secure is distributeur geworden van de producten van Cyberoam. Dat bedrijf ontwikkelt en verkoopt Unified Threat Managment toepassingen die gebaseerd zijn op de gebruikersidentiteit. 

De technologie van Cyberoam is naar eigen zeggen de enige UTM firewall waarbij de identiteit van de gebruiker het essentiële criterium voor de configuratie is en niet langer het IP-adres, of de machine. Daardoor zou die een hogere beveiliging bieden dan de traditionele UTM firewalls. 
 
Door het partnership tussen MMS-Secure en Cyberoam is de technologie van Cyberoam vandaag beschikbaar op de Benelux-markt. Bovendien breidt MMS-Secure met deze deal zijn aanbod op het gebied van netwerkbeveiliging uit. MMS-Secure verdeelt onder meer ook WatchGuard, Net Optics, TopLayer, UM Labs, en ContentKeeper.
 
International sales manager Amol Gupta van Cyberoam, is enthousiast met Cyberoam’s aanwezigheid in de Benelux: “Om de groei van Cyberoam in Europa door te zetten, was het hoog tijd dat we de geschikte partner vonden die ons businessmodel begrijpt, de commercialisering van onze producten goed weet aan te pakken en ons kan ondersteunen bij onze groei. De Benelux is voor Cyberoam een veelbelovende markt”
 
Ook afgevaardigd bestuurder Tanguy Derriks van MMS-Secure, is al even tevreden met de overeenkomst: “MMS-Secure focust zich altijd al op de technologisch meest geavanceerde oplossingen voor netwerkbeveiliging. Het partnership met Cyberoam sluit perfect aan bij deze visie. De firewalls van Cyberoam zijn tenslotte de enige UTM’s in de wereld die zich baseren op de identiteit van de gebruiker. Ze bieden een ongeëvenaarde beveiliging en zorgen ervoor dat we nog beter kunnen inspelen op de noden van onze klanten.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business