Nieuws

Kingston Technology investeert in SSD-kennisontwikkeling bij channel partners

 

Geheugenspecialist Kingston Technology organiseert voor zijn channel-partners in Europa een reeks promoties, incentives en trainingen om hen vertrouwd te laten worden met SSD (Solid State Drive). Kingston Technology heeft zijn channel-partners voorzien van SSD’s voor desktops, laptops en servers om zo verkoop en winst te genereren in deze groeiende markt.

Als onderdeel van de focus op de SSD-markt, biedt Kingston Technology zijn channel-partners specifieke, technische en commerciële trainingen. Vertegenwoordigers kunnen zo aan klanten laten zien hoe makkelijk een upgrade kan zijn met de SSD-bundels van Kingston. Naast specifieke trainingen op locatie, biedt Kingston ook installatievideo’s en verkoopondersteunende materialen op de website van zijn channel partnerprogramma.

De demonstraties tonen waarom SSD’s betrouwbaar, efficiënt en een goedkope upgrade-oplossing zijn voor consumenten en zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar extra levensduur voor bestaande apparatuur, maar eveneens op zoek zijn naar prestatieverbeteringen en applicatieoptimalisatie.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business