Nieuws

Steven Heyde moet cloud ontwikkelen voor Trend Micro

Trend Micro benoemt Steven Heyde (40) tot xSP Business Development Manager Benelux. In zijn nieuwe functie is Heyde verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van strategische relaties met vooraanstaande servicepartners. Hieronder vallen outsourcers, systems integrators, managed service resellers, datacenters, internetserviceproviders en andere typen serviceproviders (xSP’s).

Heyde zal zich gaan focussen op het opzetten van samenwerkingsverbanden voor dienstverlening, op basis van de nieuwe Trend Micro-producten en -diensten die betrekking hebben op onder andere beveiligde cloud computing, virtuele omgevingen, encryptie, threat management-diensten en server- en applicatiebeveiliging.
 
Voordat Heyde in dienst kwam bij Trend Micro, werkte hij als sales & marketing director bij  Geovisat. Hij vervulde ook de functie van senior channel sales manager Benelux bij Symantec en was marketing manager Benelux bij Vistorm en business unit manager bij IIR Technology.
 
“Met zijn ruime ervaring in de IT-beveiligingsbranche is Heyde de juiste persoon om ons nieuwe zakelijke portfolio in de Benelux-regio voor het voetlicht te brengen,” zegt Patrick Dalvinck, regional sales director bij Trend Micro. “Ons nieuwe aanbod voor xSP’s sluit zowel technologisch als commercieel perfect aan op hun marktmodel en op de specifieke wensen van hun klanten op het vlak van innovatie, expertise, kostenefficiëntie en flexibiliteit.”
 
Steven Heydezelf ziet een rooskleurige toekomst voor Trend Micro in de xSP-business. “Tegen 2013 wordt naar verwachting dertig procent van alle software verkocht in de vorm van een managed service. Het huidige aanbod van Trend Micro past perfect in de businessmodellen van service providers en biedt veel opportuniteiten, gaande van de beveiliging van desktops en servers tot en met het beveiligen van virtuele omgevingen in datacenters en cloud computing.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business