Nieuws

Netasq certificeert gratis op event

Op vrijdag 11 december organiseert netwerk en e-mail security specialist Netasq een certificatie sessie voor zijn silver partners. In de ochtend krijgen de partners uitleg over de producten van Netasq, na de middag kunnen ze deelnemen aan het administrator examen.

Netasq stelde zich dit jaar tot doel het aantal resellers in België fors uit te breiden. Netasq wijst er op dat resellers diverse voordelen genieten indien ze zich certificeren tot silver partner. Zo krijgen ze 20% korting op de Netasq appliances die ze bij hun distributeur kopen, terwijl er ook diverse promotionele acties zijn. Uiteraard is er ook de technische ondersteuning die silver partners kunnen krijgen van de Netasq-distributeurs.
 
Komende vrijdag organiseert Netasq in Gent een certificeringsevent voor de kandidaat silver partners. In de ochtend kunnen ze presentaties volgen over de UTM en VPN producten van Netasq, na de lunch kunnen ze deelnemen aan het administrator examen en zich zo kwalificeren als Certified Netasq Administrator.
 
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business