Nieuws

Norman werkt samen met Lumension

Beveiligingsspecialist is een strategisch partnerschap aangegaan met Lumension, een Amerikaanse leverancier van Endpoint Management en beveiligingsoplossingen. Lumension gaat daarbij de Norman producten promoten in de USA en zal deze software integreren in haar eigen producten.

Anderzijds zal de Europese marktpositie van Norman benut worden om Lumension als complementaire netwerkbeveiligings-oplossingen te promoten. Daarbij legt Norman vooral de nadruk op zijn de sterke support organisatie van Norman.
 
Op de Amerikaanse markt biedt Lumension de antivirus technologie van Norman aan, zoals de Norman SandBox®, Norman DNA matching en Norman Exploit Detection aan. Lumension integreert die technologie in haar Endpoint Management producten en beveiligingsoplossingen.
 
"We hebben gekozen voor een samenwerking met Norman vanwege hun krachtige antimalware technologie die gebruik maakt van innovatieve gedragsanalyse zoals DNA Matching, SandBox en Exploit Detection,” zegt topman Pat Clawson van Lumension.
 
Van zijn kant neemt Norman producten van Lumension op in zijn totaalaanbod van beveiligingsproducten. Die producten komen onder de noemer Norman Application en Device Control en Norman Patch & Remediation. In tegenstelling tot de andere producten van Norman worden deze niet verdeeld via Norman-distributeur Cherub, maar rechtstreeks via Norman.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business