Nieuws

Sitecom introduceert Smart Living concept

De Nederlandse connectiviteitsspecialist Sitecom lanceert een totaaloplossing die het de consument makkelijker moet maken om muziek, foto’s en ander multimediabestanden te delen met de huisgenoten. Het concept kreeg de naam ‘Smart Living’ mee, en Sitecom zelf wijst in de eerste plaats op het grote gebruikersgemak.

Op korte tijd heeft Sitecom zich al een vaste plaats verworven in de markt voor connectiviteit. Op zijn thuismarkt is het bedrijf er al in geslaagd marktleider te worden in de markt voor draadloze netwerken. Voor België is het de ambitie om snel in de top-3 te komen. Het bedrijf is vooral bekend om zijn draadloze routers, maar heeft ook andere producten die de reseller een interessante marge kunnen bezorgen.
 
Het Smart Living concept bestaat uit een aantal producten die zo op elkaar afgestemd zijn dat ze het de gebruiker heel makkelijk maken om ze in gebruik te nemen. Het Home Storage Center is het fundament van de Smart Living lijn: een draadloze NAS waarop de gebruiker al zijn multimediabestanden kan opslaan. Via de TV Media Player kunnen al deze bestanden op hun beurt afgespeeld worden op een TV. De Media Router stelt de consument op zijn beurt in staat om gelijktijdig digitale media te downloaden en draadloos te streamen met full HD-kwaliteit. Deze concuurent dual-band router kan de schonere 5 GHz frequentie reserveren voor tijdgevoelige toepassingen zoals audio en HD-video streaming, gaming of Voice over IP. Met de Wireless Media Adapter 300N kan de gebruiker de TV Media Player of een computer draadloos verbinden met de Media Router via de standaard 2,4 GHz of de schonere 5 GHz frequentie.
 
Alle onderdelen van de Smart Living-lijn kunnen afzonderlijk gekocht worden, maar ze worden in de loop van deze maand ook in pakketvorm aangeboden aan een aantrekkelijke prijs.
 
Naar goede gewoonte zorgde Sitecom er weer voor dat alle producten heel makkelijk te installeren zijn. Zo zijn bij het Home Storage Center maar zes stappen en acht clicks nodig om het toestel helemaal gebruiksklaar te krijgen. Ook aan de handleidingen besteedde het bedrijf extra zorg, met onder meer een ‘quick installation guide’ die volledig uit tekeningen bestaat.
 
Voor de reseller werkte Sitecom promotioneel materiaal aan dat in de winkel of op de website kan worden gebruikt. Standaard is er tien jaar garantie op de producten van Sitecom. Sitecom wordt in België gedistribueerd via Bas Distribution, Didi Tech en Ingram Micro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business