Ingram Micro Belux is verdeler geworden van de documentscanners en de bijhorende software van Kodak. Voor Ingram Micro is Kodak een belangrijke toevoeging aan het assortiment. Met de snelle documentscanners van Kodak kan een breder klantensegment bediend worden. Managing director Steve Meynen van Ingram Micro is opgetogen met de nieuwe vendor in het gamma. “Kostenbeheersing […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Ingram Micro Belux is verdeler geworden van de documentscanners en de bijhorende software van Kodak. Voor Ingram Micro is Kodak een belangrijke toevoeging aan het assortiment. Met de snelle documentscanners van Kodak kan een breder klantensegment bediend worden.

Managing director Steve Meynen van Ingram Micro is opgetogen met de nieuwe vendor in het gamma. “Kostenbeheersing staat bij iedere klant bovenaan de agenda. Kodak is een gerenommeerd en servicegericht bedrijf, dat op deze behoeften inspeelt door producten aan te bieden die helpen kosten te reduceren en efficiëntie te verhogen. Met de A4-scanners van Kodak die wij in het assortiment opnemen, bieden wij nieuwe mogelijkheden in ons “one-shop-stopping” model aan onze klanten. Bovendien is de samenwerking met Kodak interessant voor onze project-business.”
 
Voor Kodak Document Imaging past de toevoeging van Ingram Micro als distributeur in de groeistrategie van het bedrijf. “Ingram Micro is voor Kodak Document Imaging een zeer aantrekkelijke distributiepartner, innovatief, en met een sterke logistieke kracht en persoonlijke dienstverlening”, zegt Wilbert van de Weijer, sales manager Kodak Document Imaging. “De behoefte aan het digitaliseren van documenten binnen bedrijven en overheden zal de komende jaren sterk toenemen, met name in het desktopscanning segment, en onze samenwerking met Ingram Micro past perfect bij onze gezamenlijke groeiambities. Beide partijen hebben ondersteuning en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en onze klanten kunnen daar optimaal van profiteren.”
 
De scanners van Kodak werden in België ook al verdeeld door Avnet en Kofax.