Het Nederlandse softwarehuis Xperit is exclusief distributeur van Pivotier geworden. Pivotier is een rapporteringstool voor Microsoft Dynamics NAV omgevingen. Met Pivotier kunnen gebruikers van Microsoft Dynamics NAV zelf op eenvoudige manier ad-hoc rapporten aanmaken gebaseerd op online data uit hun Microsoft bedrijfstoepassing. Zonder zelf te hoeven programmeren, kunnen ze zelf rapporten samenstellen waarbij het gebruik van […]

Advertentie

Het Nederlandse softwarehuis Xperit is exclusief distributeur van Pivotier geworden. Pivotier is een rapporteringstool voor Microsoft Dynamics NAV omgevingen.

Met Pivotier kunnen gebruikers van Microsoft Dynamics NAV zelf op eenvoudige manier ad-hoc rapporten aanmaken gebaseerd op online data uit hun Microsoft bedrijfstoepassing. Zonder zelf te hoeven programmeren, kunnen ze zelf rapporten samenstellen waarbij het gebruik van kleuren, grafieken en dynamische sorteringen tot de standaard mogelijkheden behoren.
 
Xperit wil deze tool verkopen via de Microsoft Dynamics NAV resellers. Volgens Xperit biedt Pivotier een belangrijke toevoeging aan het aanbod van deze resellers.
 
Pivotier-ontwikkelaar Centerline Software zegt voor Xperit als distributeur gekozen te hebben omwille van de sterke positie van dat bedrijf binnen de Dynamics Community en omwille van de technische deskundigheid van het bedrijf.

 

Advertentie