Nieuws

Ronald Ravel trekt bij Toshiba lijn voorgangers voort

De nieuw benoemde sales & marketing manager van Toshiba Benelux, Ronald Ravel, is van plan de politiek van zijn voorgangers verder te zetten. Hij verwacht veel van de recente reorganisatie op Europees vlak en rekent op een nog betere ondersteuning voor de resellers.

Ronald Ravel is een oudgediende van Toshiba. Hij klom er op van medewerker ‘operations’ tot sales manager Nederland en is nu dus gepromoveerd tot hoogste verantwoordelijke binnen de Benelux organisatie. Hij heeft bij Toshiba zowel hoogtepunten als laagtes meegemaakt, maar heeft er vertrouwen in dat Toshiba nu weer aan een verdere opgang bezig is. “Met name door de creatie van een Centraal-Europese regio geeft ons veel mogelijkheden. Nieuwe campagnes of campagnes die elders hunnut bewezen hebben, kunnen zo sneller in de markt gezet worden.” Al in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar mogen dergelijke Europese campagnes verwacht worden.
 
De komende tijd wil Toshiba vooral in het zakelijke segment groeien. “is dat mijn grootste uitdaging? Niet echt, we gaan het gewoon doen,” verzekert Ravel. Hij wijst er op dat ook in het hoofdkwartier in Tokio duidelijk gezegd wordt dat de bedrijfsmarkt belangrijk is. “Daarvan getuigt ook de opsplitsing op productniveau in een business-to-business en een business-to-consumer afdeling. Voor de business markt hebben we ook heel veel feedback van klanten in onze r&d verwerkt.”
 
Resellers hebben veel goede redenen om met Toshiba te werken, maar Ravel somt toch nog eens de top drie op: “de betrouwbaarheid van onze producten, het feit dat we heel flexibel samenwerken met onze partners en snel kunnen reageren, en uiteraard ook het imago van Toshiba.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business