Domotica- en accessoireleverancier Eminent brengt drie nieuwe camerabewakingssystemen op de markt voor de bewaking van woningen, winkels of kantoren. Resellers kunnen bij deze bewakingssystemen ook nog een pak extra’s verkopen. Klanten kunnen de digitale videorecorder en bewakingscamera’s gebruiken om hun eigendommen zelf volledig in de gaten te houden. Live beelden zijn altijd en overal te […]

Advertentie

Domotica- en accessoireleverancier Eminent brengt drie nieuwe camerabewakingssystemen op de markt voor de bewaking van woningen, winkels of kantoren. Resellers kunnen bij deze bewakingssystemen ook nog een pak extra’s verkopen.

Klanten kunnen de digitale videorecorder en bewakingscamera’s gebruiken om hun eigendommen zelf volledig in de gaten te houden. Live beelden zijn altijd en overal te bekijken op een monitor, via internet of op een mobiele telefoon. Bij een inbraak start het systeem automatisch met het opnemen van beelden op de interne harde schijf. Hierdoor is bewijsmateriaal direct beschikbaar.

Ieder systeem bestaat uit een digitale videorecorder (DVR) en bewakingscamera’s en is uit te breiden met extra camera’s, tot een maximum van acht camera’s. De beelden van de camera’s zijn altijd toegankelijk, ook buitenshuis. Als er een inbraak plaatsvindt, terwijl er niemand in het pand is, stuurt het systeem een e-mail naar de eigenaar. Die kan vervolgens live beelden bekijken en actie ondernemen.

De nieuwe bewakingssystemen kunnen door de reseller gebruikt worden om ook extra toebehoren te verkopen. De camerabewakingssystemen kunnen verder uitgebreid worden met extra camera’s en accessoires. Voor vele specifieke wensen is er een oplossing voorhanden. Zo is er een zoomcamera, EM6029, die 30 keer kan inzoomen op een object. Om de beeldkwaliteit in het donker te optimaliseren, biedt Eminent een infraroodlamp, EM6058.

De producten van Eminent worden in België verdeeld door Inec, MCC en Tech Data.

 

Advertentie