Storagebeheerspecialist Acronis lanceert een competitief upgrade programma dat eindgebruikers tot 50% korting geeft op de disaster recovery en migratie oplossingen van Acronis. Trouw aan de kanaalstrategie van Acronis loopt ook deze actie volledig via de resellers. Het aanbod geldt voor eindgebruikers die werken met producten die concurreren met de onlangs door Acronis gelanceerde portfolio van […]

Advertentie

Storagebeheerspecialist Acronis lanceert een competitief upgrade programma dat eindgebruikers tot 50% korting geeft op de disaster recovery en migratie oplossingen van Acronis. Trouw aan de kanaalstrategie van Acronis loopt ook deze actie volledig via de resellers.

Het aanbod geldt voor eindgebruikers die werken met producten die concurreren met de onlangs door Acronis gelanceerde portfolio van disaster recovery oplossingen, Acronis Backup & Recovery 10. De promotie geldt ook voor de deployment oplossing, Acronis Snap Deploy.
 
“Veel van de bestaande Acronis klanten zijn kleine tot middelgrote organisaties, dit is ook de groep waar we gespecialiseerd in zijn. De kosten die een overschakeling van een disaster recovery strategie met zich meebrengen kunnen ontmoedigend lijken voor KMO’s. We willen hierop inspelen en klanten tevens geld besparen, zowel onmiddellijk maar ook op langere termijn,” zegt Dirk Raeymaekers, channel manager Benelux. “Ook onze concurrenten hebben dergelijke overstapprogramma’s lopen. In tegenstelling tot andere competitieve upgrade programma’s wordt geen minimum opgelegd op de omvang van de al en is er geen limiet op het aantal licenties die kunnen aangekocht worden.”
 
De promotie geldt op alle backup, recovery en deployment producten van door Acronis aangeduide concurrenten. Klanten krijgen 40% korting op de catalogusprijs van de licenties bij het overschakelen van deze leveranciers naar Acronis, en een additionele 10% korting tot eind 2009. De korting geldt alleen op de licenties zelf, niet op maintenance en support-contracten.
 
Om in aanmerking te komen voor deze tijdelijke prijsreductie moeten klanten een eigendomsbewijs voorleggen van een concurrerend product.
Advertentie