Tassenspecialist Targus brengt een nieuwe netbooktas op de markt. Het gaat om een donzen jasje van nylon dat deel uitmaakt van een heel gamma tassen met een ‘donzen look’ voor jongeren. Met het succes van de netbooks zijn uiteraard ook de accessoires voor de netbook gegeerd. “Jongeren zijn op zoek naar netbooktassen met een schouderriem, […]

Advertentie

Tassenspecialist Targus brengt een nieuwe netbooktas op de markt. Het gaat om een donzen jasje van nylon dat deel uitmaakt van een heel gamma tassen met een ‘donzen look’ voor jongeren.

Met het succes van de netbooks zijn uiteraard ook de accessoires voor de netbook gegeerd. “Jongeren zijn op zoek naar netbooktassen met een schouderriem, extra ruimte en ene mooie gepersonaliseerde look,” zegt tassenspecialist Targus. Daarom lanceert het bedrijf nu een kleine en elegante schoudertas in een gequilt donzen jasje van nylon die geschikt is voor netbooks tot 10,2”.
 
De nieuwe Targus 10.2" Crave Netbook Case is gemaakt van donkerblauw water- en vuilafstotend nylon en beschermt de netbook en andere kostbare voorwerpen tegen weer en wind. Het netbookvak is met zachte microvezel bekleed, zodat de netbook geen krassen oploopt tijdens het vervoer. Verder zit aan de voorkant van de tas nog een makkelijk bereikbaar vak voor kleine accessoires.
 
Binnen deze nieuwe serie zitten ook een rugzak en twee slipcases van 10,2" en 15,6" voor als wie computer liever in een andere tas draagt.
 
De producten van Targus worden in België verdeeld via Europea Trade, Ingram Micro en Tech Data.