Nieuws

Dimension Data bekroond door Tandberg

Dienstenleverancier Dimension Data is door Tandberg uitgeroepen tot EMEA Unified Communications Partner of the Year. Dimension Data wist zijn wereldwijde omzet voor Tandberg te verdubbelen.

Tandberg is gespecialiseerd in oplossingen voor videoconferencing en telepresence. “Dimension Data heeft met succes video-oplossingen van Tandberg aan een groot aantal klanten wereldwijd verkocht. Ze hebben de wereldwijde inkomsten zelfs bijna verdubbeld,” zegt Europees baas Geir Olsen, van Tandberg. “Omwille van hun voortdurende engagement in de verkoop en in diensten vanTandberg en hun ongelofelijke vermogen om hun kennis van IP-netwerken, IP-telefonie en Microsoftplatformen aan te wenden om video- en telepresence-oplossingen voor klanten te integreren, roepen we hen uit tot Tandberg Unified Communications Partner of the Year.” Dimension Data kreeg de prijs begin oktober op de Tandberg EMEA Partner Summit in Lissabon, Portugal.
 
De Tandberg Unified Communications Partner of the Year Award erkent de Tandberg-partner die het beste met het bedrijf heeft samengewerkt om een echt gebundelde communicatie-ervaring te leveren: namelijk klanten in staat stellen om te delen en natuurlijk samen te werken in een consistente omgeving.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business