Nieuws

Kerstincentive bij Bullguard

Security software leverancier Bullguard heeft een goed jaar 2009 achter de rug en wil zijn partners mee laten profiteren van dat succes. Bullguard roept een incentive in het leven waarbij resellers cadeaubons voor Galeria Inno kunnen winnen.

Bullguard zag zijn verkopen dit jaar met 40% groeien, terwijl de markt met 25% achteruit ging. Benelux sales director Filip van Ryn schrijft dat toe aan de goede verstandhouding die het bedrijf opbouwde met zijn distributeurs en resellers. “Onze continue groei is voor een groot deel te danken aan ons partnerprogramma, waarbij de resellers van BullGuard een unieke levenslange 25% van de verkopen terukrijgen op alle online verlengingen en upgrades.”
 
Om het succes verder te verlengen, organiseert Bullguard de Lucky Licence: onder alle licentienummers die verkocht zijn tussen 2 november en 9 december worden een aantal winnaars uitgeloot die een prijs kunnen krijgen van 600, 400 of 200 euro aan waardebonnen bij Galeria Inno. Deze loopt in samenwerking met Bullguard-distributeur Copaco. De Lucky Licences zullen worden getrokken onder alle Internet Security en Antivirus Retail producten die aangekocht zijn door resellers.
 
In Nederland loopt een soortgelijke actie met distributeur Quote. Daar kunnen cadeaubonnen voor De Bijenkorf gewonnen worden.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business