Nieuws

Hendrik De Hertogh nieuwe sales manager Kyocera Mita Belgium

Printerfabrikant Kyocera Mita heeft een nieuwe sales manager. Hendrik De Hertogh is op 1 oktober als verkoopsdirecteur voor België gestart.

De Hertogh komt over van Lexmark. Daar was hij development manager West-Europa bij de divisie Lexmark Solution Services. Nog eerder was hij aan de slag als operations manager bij de Belgische Post/Exbo en als general manager bij Danka en Danka Services International. De Hertogh is ook één van de oprichters van Ecseed International, een Europees bedrijf dat audits uitvoert over de printinfrastructuur van grote bedrijven.
 
 “De komst van Hendrik De Hertogh zal ervoor zorgen dat Kyocera Mita Belgium haar verkoopactiviteiten binnen het domein van solutions en services met hoge toegevoegde waarde kan ontwikkelen,” zegt Thierry Devresse, general manager Kyocera Mita Belgium. “Hendrik De Hertogh kent de nieuwe technologieën en het printergebeuren perfect. Hij brengt het bedrijf tegelijkertijd zijn ervaring in het kanaal bij, zijn kennis van de rationalisatie van printomgevingen, van de operationele en marketingactiviteiten, evenals de vernieuwing van de communicatie met onze klanten en partners.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business