Netwerkspecialist Lancom Systems introduceert met Lanstrategy een nieuw partnerprogramma voor de samenwerking met zijn strategische partners. Nieuw in het programma is onder meer de categorie Lancom Application Partners. De status van Lancom Application Partners is gereserveerd voor speciaal geselecteerde fabrikanten waarvan de producten een aanvulling vormen op het aanbod van Lancom, bijvoorbeeld op het vlak […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Netwerkspecialist Lancom Systems introduceert met Lanstrategy een nieuw partnerprogramma voor de samenwerking met zijn strategische partners. Nieuw in het programma is onder meer de categorie Lancom Application Partners.

De status van Lancom Application Partners is gereserveerd voor speciaal geselecteerde fabrikanten waarvan de producten een aanvulling vormen op het aanbod van Lancom, bijvoorbeeld op het vlak van WLAN-ontwerp en –beheer, telefoons, videobewaking en facturering. De eerste erkende Lancom Application Partners zijn Ekahau, een leverancier met tools voor het plannen van WLAN’s en Snom, een specialist in IP-telefoons.
 
Volgens Lancom ondersteunt zijn partnerprogramma Lanstrategy klanten en systeemintegratoren om oplossingenonderdelen te vinden met een optimale compatibiliteit. Gespecialiseerde resellers en systeemfabrikanten kunnen deze producten combineren, zodat zij maatoplossingen voor elke klant en branche kunnen aanbieden.
 
"In Ekahau and Snom hebben we twee partners gevonden die belangrijke spelers binnen hun markt zijn," zegt Roland Burlaga, de productmanager van Lancom, die verantwoordelijk is voor het partnerbeheer voor Lanstrategy. "Dit onderstreept het potentieel van ons programma. We zien met genoegen uit naar de rijkdom aan synergie die dit samenwerkingsprogramma zal bieden, en naar de toetreding van nieuwe partners."