De Gentse systeemintegrator RecoMatics heeft een reseller contract getekend met Kodak voor de producten van het Amerikaanse IBML. Daarbij zal RecoMatics officieel de IBML scanning solutions verkopen in de Benelux en alle andere markten waar het actief is. Recomatics is gespecialiseerd in toepassingen voor het automatisch verwerken, elektronisch archiveren en beheren van documenten. De belangrijkste […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!De Gentse systeemintegrator RecoMatics heeft een reseller contract getekend met Kodak voor de producten van het Amerikaanse IBML. Daarbij zal RecoMatics officieel de IBML scanning solutions verkopen in de Benelux en alle andere markten waar het actief is.

Recomatics is gespecialiseerd in toepassingen voor het automatisch verwerken, elektronisch archiveren en beheren van documenten. De belangrijkste producten van IBML die de gamma van RecoMatics komen vervolledigen zijn de ImageTrac reader/sorter.
 
De resellerovereenkomst tussen RecoMatics en KODAK slaat op alle scanners van de ‘Image Trac’ serie. Tijdens het transport van de documenten kunnen beelden worden opgenomen en kunnen er eveneens verschillende herkenningstechnieken op de documenten worden toegepast. De gegevens die op die manier bekomen worden kunnen vervolgens gebruikt worden om de documenten fysiek te sorteren.