Op donderdag 26 november organiseert distributeur Avnet een seminar over EMC Captiva InputAccel. Tijdens deze update komen resellers te weten hoe ze deze digitaliseringsoplossing bij hun eindklanten kunnen positioneren. EMC Captiva InputAccel is een intelligente en configureerbare capture oplossing die documenten vastlegt en identificeert. Informatie die moet worden geïndexeerd wordt automatisch van het document afgehaald […]

Advertentie

Op donderdag 26 november organiseert distributeur Avnet een seminar over EMC Captiva InputAccel. Tijdens deze update komen resellers te weten hoe ze deze digitaliseringsoplossing bij hun eindklanten kunnen positioneren.

EMC Captiva InputAccel is een intelligente en configureerbare capture oplossing die documenten vastlegt en identificeert. Informatie die moet worden geïndexeerd wordt automatisch van het document afgehaald en gevalideerd voordat het aan achterliggende toepassingen of systemen wordt aangeleverd.
 
Tijdens het seminar komen niet alleen de technische aspecten van de oplossing aan bod. Sprekers van EMC en Avnet geven ook aan hoe resellers met deze oplossing geld kunnen verdienen, en hoe ze de omvang van contracten kunnen vergroten door toepassingen en hardware van derde partijen aan een deal toe te voegen.
 
Het seminar vindt plaats in de kantoren van EMC in Zaventem en neemt een ochtend in beslag.

 

Advertentie