Go Telecom, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, heeft van Lifesize de ‘Lifesize EMEA Distributor of the Year Award’ gewonnen. Lifesize is één van de grondleggers van videoconferentie op basis van High Definition-technologie.   Jaarlijks reikt Lifesize awards uit aan partners in diverse categorieën, waaronder ook de award voor de beste distributeur in […]

Advertentie

Go Telecom, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, heeft van Lifesize de ‘Lifesize EMEA Distributor of the Year Award’ gewonnen. Lifesize is één van de grondleggers van videoconferentie op basis van High Definition-technologie.
 
Jaarlijks reikt Lifesize awards uit aan partners in diverse categorieën, waaronder ook de award voor de beste distributeur in de EMEA-regio. “De samenwerking met Go Telecom verloopt zeer goed. Go Telecom voert vernieuwende campagnes en heeft een gezond en sterk resellerkanaal,” zegt Stefan van Hoof, regional manager Benelux & France bij Lifesize. “Wij herkennen ons in de manier van werken van Go Telecom. Daarnaast zijn de verkoopresultaten van Go Telecom in de Benelux zeer goed. Go Telecom verdient deze award, omdat ze de beste ‘overall performer’ zijn van dit moment.”
 
“We zijn erg blij met deze award”, zegt Björn Heisterkamp, marketing manager bij Go Telecom. “Het feit dat een Nederlandse distributeur deze prijs wint, geeft zeer duidelijk aan dat de Benelux markt voor audio- en videoconferentie in goede beweging is. Bedrijven willen innoveren en besparen tegelijkertijd en de producten van Lifesize geven hier een perfecte invulling aan.”

Advertentie