De Belgische websitebouwer Uniway gaat een interne website bouwen voor de politie van Antwerpen en van Gent. Het contract is 793.000 euro waard. De implementatie is begin deze maand gestart, en het hele intranet moet opgeleverd worden in het tweede kwartaal van 2010. Het bedrag van 793.000 euro is een vaste prijs voor de implementatie, […]

Advertentie

De Belgische websitebouwer Uniway gaat een interne website bouwen voor de politie van Antwerpen en van Gent. Het contract is 793.000 euro waard.

De implementatie is begin deze maand gestart, en het hele intranet moet opgeleverd worden in het tweede kwartaal van 2010. Het bedrag van 793.000 euro is een vaste prijs voor de implementatie, met een dienstencontract dat jaarlijks verlengbaar is.

Vervanging statisch intranet
De beide korpsen beschikken vandaag over een statisch internet dat door een aantal mensen onderhouden wordt. Door een felle toename in de informatie en informatiestromen moest er een moderner intranet komen, volgens Digipolis, dat de IT van de Antwerpse en Genste politie doet.

De politie van Antwerpen en Gent gaat in het vervolg haar interne informatie decentraal beheren en gericht verspreiden. Tegelijk hoopt ze de papieren informatiestroom in te dammen.

Als technologie is gekozen voor Microsofts Sharepoint 2007 en de zoekmotor FAST. 
 

Advertentie