Nieuws

Netgear ReadyNAS brengt virtualisatie naar de KMO

Netwerkspecialist Netgear heeft zijn ReadyNAS productlijn laten certificeren voor de VMware ESX 4.0 virtualisatieoplossing. De ReadyNAS producten kunnen nu volledig geïntegreerd worden met VMware, waarmee de voordelen van virtualisatie voor het KMO, voor een aantrekkelijke prijs, binnen handbereik liggen. NETGEAR channel partners kunnen vanaf nu virtualisatieoplossingen voor het KMO al vanaf 700 euro aanbieden.

“Servervirtualisatie is traditioneel gezien het werkgebied van het datacenter. Met Netgear ReadyNAS systemen zijn er nu nieuwe en betaalbare oplossingen en kan het KMO direct kosten besparen,” zegt Drew Meyer, director of marketing voor Netgear’s Network Storage Business Unit. “NETGEAR doet er alles aan om de KMO de meest hoogwaardige en kwalitatieve oplossingen te bieden, de keuze voor VMware was dus snel gemaakt.”
 
Netgear’s hele ReadyNAS productlijn, van de desktop producten ReadyNAS Pro en ReadyNAS NVX, tot de rack-mount producten ReadyNAS 2100 en 3200, kan profiteren van deze certificering omdat er gebruik gemaakt wordt van het Network File System (NFS) protocol. Het voordeel van dit protocol is dat ESX-server alle gehoste besturingssystemen ondersteunt waaronder Microsoft Windows. Bovendien is NFS relatief eenvoudig te beheren en wordt er al snel aanzienlijk bespaard, zowel op het gebied van IT-beheer als op de storage infrastructuur.
 
De KMO kan storage- en serverkosten reduceren door het vereenvoudigen van het beheer van infrastructuur; bovendien wordt de flexibiliteit vergroot. KMO’s die een instap virtualisatieoplossing zoeken kunnen een kosteneffectieve gecertificeerde ReadyNAS met VMware oplossing implementeren waardoor meerder fysieke fileservers niet meer nodig zijn. Huidige ReadyNAS gebruikers kunnen eenvoudig een VMware oplossing implementeren zonder dat er extra opslagcapaciteit moet worden aangekocht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business