Nieuws

D-Link introduceert budgetvriendelijke router voor thuisgebruikers

D-Link komt op de markt met een snelle draadloze router, die goed geschikt is voor thuisgebruikers die een kosteneffectieve en veilig oplossing willen. Het toestel bevat een aantal eigenschappen die de reseller goede argumenten bieden om dit product aan te prijzen bij eindgebruikers.

De D-Link DIR-600 is gebaseerd op de draadloze N-technologie en is uitgerust met één antenne waarmee snelheden tot 150 Mbps bereikt worden. D-Link producten met de nieuwe Wireless 150-technologie zijn aanzienlijk sneller dan de traditionele Wireless G technologie (802.11g).

D-Link DIR-600 wordt gepositioneerd als een stijlvolle en snelle draadloze router voor thuisgebruikers die een kosteneffectieve en veilige oplossing wensen. Naast de verbeterde snelheid, bieden de nieuwe Wireless 150 producten volgens D-Link een betere ontvangst en uitgebreide dekking met vrijwel geen verlies van signaal.

Om de maximumsnelheid in het draadloze netwerk te optimaliseren, lanceert D-Link bovendien ook een Wireless 150 USB-adapter, DWA-125, waarmee gebruikers via de USB-poort op de computer een draadloze verbinding kunnen maken.

D-Links nieuwe router is een zeer kostenefficiënte manier om de snelheid en het bereik van het draadloze netwerk te verhogen. Thuisgebruikers verbinden met de DIR-600 eenvoudig en efficiënt met het internet en bestaande Digital Home toestellen, " zei Eric Marchal, district manager D-Link Benelux.D

 
De DIR 600 bevat een aantal kenmerken waarmee de reseller het toestel bij de eindgebruiker kan aanbevelen. Zo verhinderen de nieuwste beveiliging updates in de DIR-600 ongewenste toegang door ongeautoriseerde gebruikers via Internet of draadloze netwerken. De router ondersteunt encryptietechnologie WPA en WPA2, en bevat twee actieve firewalls (SPI en NAT) om mogelijke aanvallen af te wenden. Verder bezit DIR-600 ook Wi-Fi Protection Setup (WPS) om met een druk op de knop de netwerkbeveiliging op te zetten en te activeren. Goed voor de gebruiker is ook dat zowel de DIR-600 als de DWA-125 eenvoudig te installeren is via een cd met stap-voor-stap handleiding waardoor de installatie slechts enkele seconden in beslag neemt.

De producten van D-Link worden in België verdeeld door Delta-Link, Ingram Micro, Kappa Data en Tech Data.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business