Nieuws

Microsoft introduceert Office Starter 2010

Als het aan Microsoft ligt, wordt elke koper van een nieuwe pc ineens ook een Office-gebruiker. De nieuwe basisversie, Office Starter 2010, kan op nieuwe pc’s voorgeïnstalleerd worden.

In een blogpost zegt Microsoft dat de starterseditie van Office beperkte mogelijkheden zal hebben en alleen Excel en Word bevat. Deze Starter maakt deel uit van de Office 2010-familie die volgend jaar verschijnt, en zal enkel beschikbaar zijn op nieuwe pc’s.

"Office Starter 2010 stelt nieuwe pc-gebruikers meteen bloot aan de Office 2010-ervaring”, zegt Microsoft. Het voegt eraan toe dat je makkelijk zal kunnen upgraden naar de verschillende volledige versies.

Dit product vervangt Microsoft Works, dat tot voor kort de goedkope oplossing was die Microsoft aanbood aan pc-bouwers die eenvoudige kantoorsoftware op hun systemen willen zetten. In tegenstelling tot Works is Office Starter 2010 wel volledig compatibel met de verschillende Office-bestanden en zal het ook gebruikmaken van de Ribbon-interface.

“Het is echt een vervanger voor Works”, zegt Microsoft-vicepresident Takeshi Numoto in een interview met de collega’s van CNet. “Office Starter 2010 is dus niet zomaar een andere naam voor Works, maar een volwaardig Office-product.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business