Nieuws

Verizon en McAfee gaan samenwerken

Communicatie- en netwerkspecialist Verizon en beveiliger McAfee gaan een strategisch partnerschap aan. Het is McAfees tweede soortgelijke samenwerkingsovereenkomst in twee weken.

Verizon gaat de beveiligingsspullen van McAfee aan zijn klanten slijten. Omgekeerd gaat McAfee de diensten van Verizon Business gebruiken voor zijn hosting-activiteiten. McAfee gaat ook de outsourcingdiensten voor datacenters van Verizon Business afnemen. McAfee zou daarmee meer beveiligingsdiensten vanuit de cloud kunnen leveren.

De twee bedrijven gaan ook samenwerken om beveiligingsoplossingen te maken. Ze hopen een reeks managed security services (MMS) te ontwikkelen door de huidige MMS van Verizon Business samen te voegen met de producten van McAfee.

McAfee smeedt meer
De samenwerking met Verizon is al het tweede partnerschap dat McAfee op korte tijd gesmeed heeft. Eerder al maakten ze een samenwerking met Adobe bekend. Ook daar is de deal om gezamenlijk een product te ontwikkelen. En McAfee zou ook via Adobe zijn reeds bestaande producten proberen te verkopen, net zoals dat nu bij Verizon gebeurt.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business