Beveiligingsspecialist F-Secure heeft Geert Nobels (34) in dienst genomen. ISP’s die F-Secure’s beveiligingsoplossingen als added value aanbieden aan hun abonnees, kunnen bij hem terecht. Deze gloednieuwe service provider account manager zal de partners onder andere bijstaan bij de introductie en uitbreiding van nieuwe en bestaande diensten. Daarnaast zal hij tevens instaan voor het aantrekken van […]

Advertentie

Beveiligingsspecialist F-Secure heeft Geert Nobels (34) in dienst genomen. ISP’s die F-Secure’s beveiligingsoplossingen als added value aanbieden aan hun abonnees, kunnen bij hem terecht.

Deze gloednieuwe service provider account manager zal de partners onder andere bijstaan bij de introductie en uitbreiding van nieuwe en bestaande diensten. Daarnaast zal hij tevens instaan voor het aantrekken van nieuwe zakelijke partners.
 
Nobels was eerder aan de slag als sales manager bij Emailvision en hij  vervulde diverse managersfuncties bij C-Cure.
 
“De aanwerving van Geert Nobels als service provider account manager was voor ons een natuurlijke keuze,” zegt Peter Bastiaansen, country manager Benelux bij F-Secure. “Niet alleen is hij  voorzien van een scherp commercieel instinct, hij beschikt bovendien over heel wat ervaring en knowhow als het aankomt op technologische tools in het algemeen en beveiligingsoplossingen in het bijzonder.”
 
Advertentie